Winnen met Facebook & Instagram Ads

Online training waarin je leert om op de automatische piloot nieuwe klanten aan te trekken

+8 jaar expertise
Al mijn kennis die ik in de afgelopen 8 jaar als marketeer heb geleerd in één training.

Bewezen strategie
Al meer dan 30 ondernemers gingen je voor met het maken van winstgevende advertenties.

N

Garantie
Blijk de online training toch niet te zijn wat je had verwacht. Dan krijg je je geld terug.

Maak winstgevende advertenties op Facebook & Instagram

In deze online training leer je hoe je winstgevend kunt adverteren op Facebook en Instagram. Ik neem je stap voor stap mee hoe je op de automatische piloot consistent nieuwe leads en klanten kunt aantrekken met Facebook en Instagram advertenties.

Als ondernemer heb je een passie, een missie en wil je anderen helpen. Alleen om je ideale klant te helpen, moeten zij wel van jouw bestaan weten. Wie jij bent, wat jouw unieke boodschap is en hoe jij hen kan helpen met het probleem waar ze mee zitten.

Goed zijn in je vak is in deze tijd geen garantie voor succes meer. De ondernemer die online marketing snapt, “wint” nu.

Je zult dus je zichtbaar moeten zijn bij je ideale klant zodat ze weten dat je bestaat en uiteindelijk komen te weten dat jij hen inderdaad mega goed kan helpen met het probleem dat ze hebben. Advertenties op Facebook en Instagram zijn een van de beste manieren om jouw ideale klant aan te trekken.

Tijd om in actie te komen dus!

Herken je een of meer van deze uitdagingen?

 • Je hebt nog geen consistente stroom aan leads en klanten. Je hebt op dit moment al een website en bent actief op social media maar het aantrekken van nieuwe leads en klanten gaat je nog niet snel genoeg. De klanten die je wel hebt, zijn meestal mensen uit je netwerk of die via-via zijn gekomen. “Gemaksklanten”.. Dit zijn alleen niet jouw ideale klanten. Maarja, er moet toch geld binnenkomen.
 • Je besteedt veel tijd aan posten op Instagram en Facebook maar klanten haal je er niet uit. Ondanks dat je een leuk aantal volgers hebt, krijg je slechts een enkele ‘likes’ en reacties onder je berichten maar geen nieuwe klanten.
 • Je wilt starten met adverteren op Facebook & Instagram maar je weet niet waar je moet beginnen. Je weet dat je met behulp van advertenties je bedrijf veel sneller en moeitelozer kunt laten groeien alleen je hebt geen idee waar je moet beginnen.
 • Je hebt adverteren Facebook & Instagram al geprobeerd maar het heeft je nog niet veel opgeleverd. Ja, hoge kosten en enkele nieuwe volgers en likes na dan.. Maar helaas geen klanten.
 • Van andere ondernemers hoor je al die succesverhalen adverteren op  Facebook en Instagram. Maar jou is het tot nu toe nog niet gelukt. Je twijfelt of je doelgroep hier wel te vinden is.

Ik heb het online programma bij Mike gevolgd. Voordat ik had besloten om mee te doen twijfelde ik eerlijk gezegd wel. Ik had tot dan toe alles zelf gedaan, door middel van héél veel uren uitzoeken. Eigenlijk was ik van plan het ook nu weer zo aan te pakken.

Maar het was absoluut de moeite waard! Ik ben blij dat ik de training heb gevolgd. Het is heel duidelijk en goed opgezet. De video’s zijn goed te volgen, ook als je nog niet bekend bent met online marketing. Mike begrijpt dat online marketing niet voor iedereen logisch is en neemt dan ook alle tijd voor je om zaken extra uit te leggen.

Het online programma is voor mij een succes geweest! Ik raad het iedereen aan die ook wilt starten met Facebook en Instagram advertenties of hier meer wilt uithalen. Als ik zelf alles uit had moeten zoeken, had ik het nooit zo goed kunnen doen, en ook zeker niet zo snel.

Wendy Verkooijen

Corner 35

Stel jezelf eens voor..

Hoe zou het zijn om een constante stroom van bezoekers, leads en klanten te hebben? Nieuwe leads en klanten op de automatische piloot zodat jij je kunt richten op waarde leveren voor je ideale klant.

Wat als je zelf niet meer op zoek hoeft naar je ideale klanten, maar ze naar jou toe komen? Omdat je met advertenties precies je ideale klant weet te vinden zodat je ervoor kunt zorgen dat ze je leren kennen, waardevol gaan vinden, gaan vertrouwen en vervolgens klant bij je worden.

Hoe zou je het vinden als je je niet meer druk hoeft te maken wanneer de algoritmes van Instagram of Facebook veranderen? Omdat je dan nog steeds zichtbaar bent bij je ideale klant met je advertenties.

Wat als jij weet hoe je winstgevende Facebook en Instagram advertenties kunt maken? Omdat je een strategie hebt en je weet hoe je je advertenties moet analyseren en optimaliseren.

Wat als jij je bedrijf moeiteloos zichtbaar bent bij je ideale klant, je emaillijst laat groeien en consistent nieuwe klanten aantrekt? Zonder dat je hiervoor nog meer uren in een dag moet proberen te stoppen. Hierdoor kun jij je focussen op wat jij leuk vindt en ervaar je tegelijkertijd meer rust en vrijheid.

Lijkt je dat wat?

Emmy de Vrieze

Leiderschapscoach, emmydevrieze.nl

Wat je nodig hebt is een strategie, een plan, een systeem om
structureel nieuwe leads en klanten aan te trekken.

Laat Facebook & Instagram ook voor jou werken

De makkelijkste en goedkoopste manier om je doelgroep, jouw ideale klant, op dit moment te bereiken is via social media. Facebook en Instagram zijn ontzettend krachtig als je deze op de juiste manier weet in te zetten. Met advertenties dus.

Het lijkt misschien moeilijk, maar iedereen kan het. Het kost alleen wel wat inspanning. Ook jij kan je bedrijf laten groeien als je maar weet wat je moet doen. Je hebt een strategie nodig, een systeem, een stappenplan om je winstgevende advertenties te maken.

En het mooie van online marketing is dat je gelijk aan de slag kunt. Je hoeft niet lang te wachten, je hebt geen enorm budget nodig. Je kunt nu beginnen. Het enige wat nodig is, is actie.

Wil jij leren hoe je winstgevende advertenties maakt op Facebook en Instagram?

 Wil jij moeiteloos zichtbaar zijn bij je ideale klant, je emaillijst laten groeien en consistent nieuwe klanten aantrekken? Zonder dat het je meer tijd kost maar juist minder.

Zonder actie, geen resultaat

Als je dit nog leest ben je waarschijnlijk niet tevreden met de huidige situatie in je bedrijf. Je wilt groeien en een consistente stroom van nieuwe leads en klanten. Ik ga ervan uit dat dit tot nu toe nog niet lukt maar je hebt wel de motivatie om dit aan te veranderen.

Maar de situatie gaat niet uit zichzelf veranderen. Jij zult degene moeten zijn die actie neemt. Als je vandaag geen actie neemt dan zul je morgen nog tegen dezelfde problemen aanlopen. En van uitstel komt afstel. Voor je het weet ben je 6 maanden verder en ploeter je nog steeds om jouw ideale klant aan te trekken.

Dus wil jij leren hoe je winstgevende Facebook en Instagram advertenties kunt maken zodat ook jij een consistente stroom van leads en klanten kunt krijgen? Wil jij moeiteloos zichtbaar zijn bij je ideale klant, je emaillijst laten groeien en consistent nieuwe klanten aantrekt? Zonder dat het je meer tijd kost maar juist minder? Dan is de Winnen met Facebook & Instagram ads geschikt voor jou.

Wat ga je bereiken?

In Winnen met Facebook & Instagram ads ga je aan de slag consistent leads en klanten aan te trekken met Facebook en Instagram advertenties.

Je start met het bepalen en uitschrijven van je doelstellingen, kerncijfers en ideale klant. Daarna maak je een ijzersterke strategie (gameplan). Zie dit als je salesfunnel. Als je fundament staat ga je advertenties gebruiken om je ideale klant aan te trekken en begeleiden van vreemdeling tot klant.

Na de training heb jij alles in huis om consistent je droomklanten aan te trekken met Facebook & Instagram ads.

Na de training:

 • Heb je helder wie je ideale klant is, hoe je ze kunt bereiken en wat je in je marketing moet gebruiken om ze aan te trekken.
 • Heb je een ijzersterk gameplan uitgewerkt in een salesfunnel.
 • Maak je advertenties waarmee je consistent nieuwe leads aantrekt en ervoor zorgt dat deze ook klant worden.
 • Schrijf je advertentieteksten waarmee je opvalt en écht de aandacht pakt.
 • Heb je een effectieve advertentiestrategie waarmee je jouw ideale klant begeleid van vreemdeling tot klant.
 • Weet je hoe je met een klein budget al goede resultaten kunt behalen.
 • Kun je moeiteloos je advertenties maken, analyseren en optimaliseren.

Hoe ziet de training eruit?

Module 1 – Basics
In de eerste module gaan we aan de slags met de basis. Hoe zit de training in elkaar en hoe haal je er het meeste uit. We zorgen dat je met de juiste mindset start, kijken naar het Facebook Advertentiebeleid en zorgen dat je de basis goed hebt staan.

Module 2 – Doelstellingen en Ideale klant
Als je doelstelling en kerncijfers niet helder zijn weet je vaak niet of iets wel of niet goed voor je werkt. Daarom bepaal je eerst je doelen en schrijf je de kerncijfers uit voordat je aan de slag gaat met adverteren. Daarnaast zorgen we ervoor dat je glashelder hebt wie jouw ideale klant is zodat je hen straks met advertenties kunt bereiken.

Module 3 – Gameplan
Om ervoor te zorgen dat je moeiteloos je ideale klant kunt begeleiden van vreemdeling tot klant zul je een strategie en een plan van aanpak nodig hebben. In deze module ga je aan de slag met het maken van jouw persoonlijke Gameplan waarbij we kijken naar de customer journey, sales funnels en strategisch productaanbod.

Module 4 – Meten = weten
Je wilt weten of je advertenties iets opleveren. Dit doe je met de Facebook Pixel. Een stukje code dat je op je website plaatst zodat je belangrijke resultaten zoals inschrijvingen en bestellingen kunt meten. Je leert wat de Facebook Pixel precies is, hoe je deze zonder technische kennis kunt installeren en hoe je vervolgens de resultaten van je advertenties kunt meten.

Module 5 – Het Facebook Advertentieplatform
In deze module verken je het advertentieplatform van Facebook. Je leert o.a. hoe het advertentieplatform werkt, welke mogelijkheden er zijn met Facebook en Instagram advertenties, hoe je je ideale klant kunt bereiken en welke stappen je doorloopt om een advertentie te maken.

Module 6 – Winnende Advertenties
Hoe zorg je ervoor dat je ideale klant stopt met scrollen op zijn of haar tijdlijn bij het zien van jouw advertentie. En vervolgens na het lezen van je advertentie de actie neemt waarvan jij wilt dat ze die nemen. Oftewel, hoe maak je winnende advertenties. In deze module doorlopen we alle advertentie-indelingen op Facebook en Instagram, leer je advertenties maken met  teksten, afbeeldingen en video’s die écht de aandacht pakken.

Module 7 – Advertentiestrategie maken en implementeren
In deze module leer je op welke manier je consistent nieuwe leads kunt aantrekken met advertenties op Facebook en Instagram en hoe je deze vervolgens kunt begeleiden tot klant. Je gaat aan de slag met je eigen advertentiestrategie. Aan het einde van deze module heb je een advertentiestrategie die je zowel op Facebook en Instagram kunt inzetten. Daarnaast laat ik je ook zien hoe je alle campagnes en advertenties uit je strategie implementeert op het advertentieplatform.

Module 8 – Optimaliseren
In deze module leer je hoe je jouw advertenties kunt analyseren en optimaliseren. Hoe krijg je lagere kosten en meer resultaat met jouw advertenties. Je krijgt hier een handig stappenplan die je precies laat zien hoe je je advertenties kunt beoordelen en verbeteren.

Dit zeggen anderen

Ik ben bezig met de Facebook en Instagram advertenties training van Mike. Ik wist nog vrij weinig van advertenties. Dat voelt nu al niet meer zo. Wat wordt ineens veel duidelijk . Ik ben je nu al ontzettend dankbaar. De training is duidelijk opgezet en heeft mij veel tips, handvaten en structuur gegeven.

Iris Uriot

Relatiecoach, Leef de liefde

Ik was al een tijdje op zoek naar iemand die mij kon helpen met mijn marketing. Zo kwam ik bij Mike uit en zijn we samen aan de slag gegaan. Met behulp van advertenties op Facebook en Instagram heb ik door de coaching van Mike tijdens de coronacrisis mijn klandizie alsnog een flinke boost kunnen geven.

Mike is een goedlachse en enthousiaste man en denkt altijd met je mee. Hij helpt en stuurt aan daar waar nodig en dat is erg prettig als je zelf geen verstand hebt van alle “ins & outs”. Als je op zoek bent naar een goede coach die altijd met je meedenkt, ben je bij Mike aan ’t juiste adres.

Marlies Dekker

Marlies Dekker Fotografie

Ik zegde mijn baan op en besloot te gaan ondernemen. Lang verhaal kort: zonder Mike gesproken te hebben wist ik dat ik Mike als business coach wilde.

Ik ben nu 3 maanden verder en mijn marketing en sales staan als een huis. Mike heeft me geholpen te kiezen, zodat ik gekozen word. Onder andere door kneiter relevante FB en Instagram advertenties en door laserfocus. En inmiddels word ik flink gekozen.

Als je een goede, enthousiaste business coach die je vertrouwen geeft en bijstuurt waar nodig nodig hebt, zou ik Mike 10/10 keer aanbevelen.

Thomas Groen

Life coach

Ondertussen is Mike alweer ruim een half jaar mijn marketing coach. In dat half jaar hebben we ook al hele mooie resultaten behaald die ik zonder zijn begeleiding niet zo snel had kunnen realiseren. Met een paar simpele maar effectieve advertenties hebben we in de eerste 3 weken de omzet verdubbeld. Daarnaast heb ik in de afgelopen 6 maanden mijn advertentiekosten al meermalig terugverdiend. Dat terwijl we eigenlijk nog maar net zijn begonnen!

Ik ben heel erg blij met de begeleiding die ik krijg van Mike. Hij denkt altijd mee en heeft veel eigen inbreng. Als ondernemer is het een gemiste kans als je hier niet in investeert. Je denkt al snel zelf alles te weten, maar je kunt zoveel harder groeien als je de juiste hulp inschakelt.

Shirley van der Tak

Fotoachtergronden.nl

Is de training iets voor mij?

De training is geschikt voor ambitieuze ondernemers die zelf willen leren hoe ze consistent nieuwe leads en klanten kunnen aantrekken met Facebook en Instagram advertenties.

Als (startende) ondernemer begrijp jij het belang van marketing voor je bedrijf en wilt hier zelf de controle in hebben. Jij weet dat marketing en sales belangrijk zijn om je bedrijf te laten groeien. Alleen wil je niet alles helemaal zelf uitzoeken. Jij wilt een kickstart maken en tijd en geld besparen door gebruik te maken van bewezen tips en strategieën. 

De training is met name geschikt voor dienstverlenende ondernemers zoals zzp’ers, freelancers, coaches, trainers, adviseurs, virtual assistants maar ook webshops zullen leren hoe ze ads kunnen inzetten voor hun bedrijf.

 

Mike – Online Marketing Coach

Hi, Ik ben Mike, en ik help ondernemers met het creëren van een consistente stroom van leads en klanten met behulp van online marketing.

In de afgelopen 7 jaar heb ik als online marketeer in de reisbranche gewerkt. Hoewel vakanties een heel gaaf product is om als marketeer mee bezig te zijn, miste ik iets. Heb je ook wel eens dat gevoel gehad dat je meer impact wilde maken? Dat is dus precies wat ik ervaarde. 

Door de jaren heen hielp ik ook verschillende zelfstandige ondernemers en merkte dat ik hier veel meer op “aan” ging. Ondernemers met een passie en een missie om anderen te helpen en impact te maken. Om de wereld net even iets mooier te maken. Daarom ben ik mijn eigen bedrijf gestart. Om juist deze ondernemers te helpen met marketing. Zodat zij ook met behulp van online marketing consistent leads en klanten kunnen aantrekken.

Mijn missie is dan ook om ondernemers te helpen om online marketing simpel te maken zodat je consistent nieuwe leads aantrekt en kunt begeleiden tot klant. Hierdoor kun jij je focussen op jouw passie en ervaar je tegelijkertijd meer rust en vrijheid.

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

30 dagen niet-goed-geld-teruggarantie

Ik geloof voor de volle 100% in de trainingen die ik aanbied. Ik ben er zeker van dat jij na het volgen van de training de kennis hebt om Facebook en Instagram advertenties in te zetten om meer leads en klanten aan te trekken.

Daarom bied ik een 30 dagen niet-goed-geld-teruggarantie aan. Als je binnen 30 dagen na aanschaf van de training niet tevreden bent dan krijg je je investering terug.

Stel voor dat je niet de resultaten krijgt die je voor ogen had of de training toch niet helemaal aansluit bij wat je nodig hebt dan krijg je je investering terug. Je loopt dus geen enkel risico.

 

Hoe werkt het?

De training is via een handige online leeromgeving te volgen. Na inschrijving ontvang je binnen 5 minuten een e-mail met daarin een link naar de volledige online omgeving. Hier vind je de alle videolessen en opdrachten.

In de e-mail staat ook nog een link naar de besloten Facebookgroep. Hier kun je vragen stellen en antwoorden vinden op eerder gestelde vragen.

Veelgestelde vragen

Wanneer begint het programma?

Je kunt op elk moment aan de training beginnen. Na inschrijving ontvang je binnen 5 minuten toegang tot de online omgeving waarbij je op eigen tempo alle modules kunt doorlopen.

Voor wie is de training geschikt?

De training is geschikt voor dienstverlenende ondernemers zoals coaches, trainers, experts, kennisondernemers, online marketeer etc. die een consistente stroom van nieuwe leads en klanten willen zonder zelf 24/7 zichtbaar te moeten zijn op social media.

Heb je een webshop, ook dan is deze online training geschikt voor jou.

 

Wat levert dit programma mij precies op?

Tijdens het programma leer je alles wat er voor nodig is om consistent leads en klanten aan te trekken met Facebook & Instagram advertenties.

Je leert hier het complete pakket:

– Een succesvolle advertentiestrategie te maken
– Welke advertentiestrategieën en tactieken voor klanten zorgen
– Hoe je advertenties maakt waarmee je je ideale klant aantrekt
– Wie je ideale klant is en hoe je deze op Facebook & Instagram kunt bereiken.
– Hoe je advertentieteksten schrijft waarmee je écht de aandacht pakt.
– Hoe je jouw advertenties maakt, analyseert en optimaliseert
– Hoe je met een klein budget al veel resultaat kunt behalen

Ik heb geen groot advertentiebudget. Heeft het dan nog zin om te adverteren?

Ja, absoluut! Ook met een klein budget kun je al hele mooie resultaten halen. Je kunt al starten met € 1,- per dag. Je leert in de Academy ook om te beginnen met een klein budget om te testen en pas als iets werkt te verhogen.

Heb ik al kennis/ervaring nodig met adverteren op Facebook en Instagram?

Nee, het is niet nodig om al kennis/ervaring te hebben met adverteren op Facebook & Instagram. Deze training is geschikt voor ondernemers die nog nooit hebben geadverteerd. In de Academy leer je stap voor stap hoe je begint met adverteren. Heb je al wel ervaring maar heb je het gevoel dat je maar wat aan het aanmodderen bent? Wil je nu echt strategisch aan de slag en het advertentiesysteem helemaal begrijpen? Ook dan is de Academy ideaal voor jou.

Verder nog vragen?

Staat jouw vraag er niet tussen? Of twijfel je of het programma voor jou geschikt is? Mail me dan gerust op mike@mikevanham.com