Referenties

Ik zegde mijn baan op en besloot te gaan ondernemen. Lang verhaal kort: zonder Mike gesproken te hebben wist ik dat ik Mike als business coach wilde.

Ik ben nu 3 maanden verder en mijn marketing en sales staan als een huis. Mike heeft me geholpen te kiezen, zodat ik gekozen word. Onder andere door kneiter relevante FB en Instagram advertenties en door laserfocus. En inmiddels word ik flink gekozen.

Als je een goede, enthousiaste business coach die je vertrouwen geeft en bijstuurt waar je nodig hebt, zou ik Mike 10/10 keer aanbevelen.

Thomas Groen

Ondertussen is Mike alweer ruim een half jaar mijn marketing coach. In dat half jaar hebben we ook al hele mooie resultaten behaald die ik zonder zijn begeleiding niet zo snel had kunnen realiseren. Met een paar simpele maar effectieve advertenties hebben we in de eerste 3 weken de omzet verdubbeld. Daarnaast heb ik in de afgelopen 6 maanden mijn advertentiekosten al meermalig terugverdiend. Dat terwijl we eigenlijk nog maar net zijn begonnen!

Ik ben heel erg blij met de begeleiding die ik krijg van Mike. Hij denkt altijd mee en heeft veel eigen inbreng. Als ondernemer is het een gemiste kans als je hier niet in investeert. Je denkt al snel zelf alles te weten, maar je kunt zoveel harder groeien als je de juiste hulp inschakelt.

Shirley van der Tak

Dankzij de hulp van Mike heb ik via online kanalen meerdere nieuwe leden binnen kunnen halen. Mike is iemand die het gehele proces meedenkt. In het begin heeft hij de campagnes voor mij opgezet en daarna mij de tips & tricks geleerd zodat ik het vervolgens steeds meer zelf kon uitvoeren. Als ik vragen had, reageerde hij snel en dacht zelfs verder mee dan de vraag die ik eigenlijk stelde.

 

Menno Raas

Ik was al een tijdje op zoek naar iemand die mij kon helpen met mijn marketing. Zo kwam ik bij Mike uit en zijn we samen aan de slag gegaan. Met behulp van advertenties op Facebook en Instagram heb ik door de coaching van Mike tijdens de coronacrisis mijn klandizie alsnog een flinke boost kunnen geven.

Mike is een goedlachse en enthousiaste man en denkt altijd met je mee. Hij helpt en stuurt aan daar waar nodig en dat is erg prettig als je zelf geen verstand hebt van alle “ins & outs”. Als je op zoek bent naar een goede coach die altijd met je meedenkt, ben je bij Mike aan ’t juiste adres.

Marlies Dekker

Marlies Dekker Fotografie

Emmy de Vrieze

Leiderschapscoach, emmydevrieze.nl

Ik ben bezig met de Facebook en Instagram advertenties training van Mike. Ik wist nog vrij weinig van advertenties. Dat voelt nu al niet meer zo. Wat wordt ineens veel duidelijk . Ik ben je nu al ontzettend dankbaar. De training is duidelijk opgezet en heeft mij veel tips, handvaten en structuur gegeven.

Iris Uriot

Relatiecoach, Leef de liefde

De samenwerking met Mike was zeer waardevol. Ik heb meerdere webshops en deze liepen al wel, alleen wist ik dat er meer uit te halen viel. Ik ben bij Mike via zijn e-book over Facebook en Instagram advertenties terecht gekomen. Om te kijken of Mike mij kon helpen heb ik een strategiesessie aangevraagd. In de strategiesessie hebben we gekeken naar wat mijn doelstellingen waren en hoe ik daar kon komen. Uiteindelijk heb ik gekozen voor een coachingstraject waarbij we samen mijn advertenties hebben bekeken en een strategie hebben opgezet. Vervolgens zijn we deze gaan uitvoeren en met succes. De resultaten verbeterden en ik haalde mijn advertentiekosten er zelfs meer dan 5 keer uit!

Paul Posthuma

Webshop eigenaar

Ik heb de training Facebook Advertentie Succes training bij Mike gevolgd. Voordat ik had besloten om mee te doen twijfelde ik eerlijk gezegd wel. Ik had tot dan toe alles zelf gedaan, door middel van héél veel uren uitzoeken. Eigenlijk was ik van plan het ook nu weer zo aan te pakken. Ik twijfelde of een training voor mij wel veel zou toevoegen als ik het ook op andere manieren kon leren.

Maar het was absoluut de moeite waard! Ik ben blij dat ik de training heb gevolgd. Het is heel duidelijk en goed opgezet. De video’s zijn goed te volgen, ook als je nog niet bekend bent met online marketing. Mike begrijpt dat online marketing niet voor iedereen logisch is en neemt dan ook alle tijd voor je om zaken extra uit te leggen. Daarnaast is Mike van het begin af aan zeer behulpzaam geweest! Ik heb hem meerdere keren benaderd omdat een bepaalde instelling bij mij niet goed ingesteld stond. Het ging niet op dezelfde manier als in de cursus. Mike heeft mij toen goed begeleid en zelfs taken van mij overgenomen zodat ik weer verder kon.

De training Facebook Advertentie Succes is voor mij een succes geweest! Ik raad het iedereen aan die ook wilt starten met Facebook en Instagram advertenties of hier meer wilt uithalen. Als ik zelf alles uit had moeten zoeken, had ik het nooit zo goed kunnen doen, en ook zeker niet zo snel.

Wendy Verkooijen

Goudsmit, Corner 35