Succesverhalen

Nadat ik vastliep met de groei en positionering van mijn bedrijf en ik Facebook ads beter wilde gaan inzetten kwam ik via via bij Mike terecht.

Na een fijn kennismakingsgesprek met lekker wat Brabantse gezelligheid wist ik direct zeker dat ik met Mike aan de slag wilde gaan. Wat een energie en kennis heeft deze man! Ik heb echt een fijn en leerzaam traject met Mike doorlopen. Mijn klantreis is duidelijk, stappen hierin zijn gemaakt en samen met Facebook ads is mijn omzet verdubbeld.

Ankie Jacobs

Lab 1823

Ondertussen is Mike alweer ruim een half jaar mijn marketing coach. In dat half jaar hebben we ook al hele mooie resultaten behaald die ik zonder zijn begeleiding niet zo snel had kunnen realiseren. Met een paar simpele maar effectieve advertenties hebben we in de eerste 3 weken de omzet verdubbeld. Daarnaast heb ik in de afgelopen 6 maanden mijn advertentiekosten al meermalig terugverdiend. Dat terwijl we eigenlijk nog maar net zijn begonnen!

Ik ben heel erg blij met de begeleiding die ik krijg van Mike. Hij denkt altijd mee en heeft veel eigen inbreng. Als ondernemer is het een gemiste kans als je hier niet in investeert. Je denkt al snel zelf alles te weten, maar je kunt zoveel harder groeien als je de juiste hulp inschakelt.

Shirley van der Tak

Fotoachtergronden.nl

Dankzij de hulp van Mike heb ik via online kanalen meerdere nieuwe leden binnen kunnen halen. Mike is iemand die het gehele proces meedenkt. In het begin heeft hij de campagnes voor mij opgezet en daarna mij de tips & tricks geleerd zodat ik het vervolgens steeds meer zelf kon uitvoeren. Als ik vragen had, reageerde hij snel en dacht zelfs verder mee dan de vraag die ik eigenlijk stelde.

 

Menno Raas

Eigenaar CrossFit MCA

Mike doet voor mijn bedrijf de advertenties. Ik vind het super fijn dat hij dit doet. Mike heeft er veel verstand van en zorgt ervoor dat je advertenties zo optimaal mogelijk draaien.

Dat doet hij niet alleen door te luisteren naar wat jij wilt, maar hij geeft je ook suggesties en neemt zelf initiatieven die hij natuurlijk met je overlegt.

Omdat Mike ook veel weet over marketing is het een super goede combinatie en zorgt dit ervoor dat mijn advertenties veel meer opleveren dan dat ik dit zelf voorheen deed. Ook kijkt hij naar je funnel wat heel handig is. Het scheelt me ook een heleboel frustratie en tijd op. Tijd die ik lekker in andere dingen kan stoppen, terwijl mijn advertenties goed draaien.

Ik zou Mike je zeker aanraden mocht jij ook willen adverteren. Hij heeft de juiste expertise en kennis in huis en is gewoon een ontzettend fijne en aardige man!!

Mirjam Beek

Business & Mindset coach

Ik was al een tijdje op zoek naar iemand die mij kon helpen met mijn marketing. Zo kwam ik bij Mike uit en zijn we samen aan de slag gegaan. Met behulp van advertenties op Facebook en Instagram heb ik door de coaching van Mike tijdens de coronacrisis mijn klandizie alsnog een flinke boost kunnen geven.

Mike is een goedlachse en enthousiaste man en denkt altijd met je mee. Hij helpt en stuurt aan daar waar nodig en dat is erg prettig als je zelf geen verstand hebt van alle “ins & outs”. Als je op zoek bent naar een goede coach die altijd met je meedenkt, ben je bij Mike aan ’t juiste adres.

Marlies Dekker

Marlies Dekker Fotografie

Ik ging de samenwerking aan met Mike voor mijn advertenties, maar ik kreeg zo veel meer.

Ten eerste wil hij je bedrijf goed snappen, begrijpen wie jij bent en wat je wilt uitstralen. Hij kijkt mee naar de hele reis die je klant gaat afleggen: van de knoppen op je website, de teksten in je funnel en natuurlijk je advertenties. Zo maakt je klant een fijne reis en krijgt een goede indruk van jou als ondernemer.

Hij heeft bij mij de kosten per lead heel erg kunnen verlagen en de juiste doelgroep kunnen vinden in de ads. Ik heb uit de vernieuwde klantreis consistent aanvragen gekregen voor mijn kennismakingsgesprek.

Daarnaast is Mike een hele fijne sparringpartner en mooi mens. Hij denkt mee je mee en neemt de tijd om samen dingen te finetunen waar je misschien zelf niet eens over na had gedacht.

Sacha Bol - BijSacha

Hypnose coach

Ik zegde mijn baan op en besloot te gaan ondernemen. Lang verhaal kort: zonder Mike gesproken te hebben wist ik dat ik Mike als business coach wilde.

Ik ben nu 3 maanden verder en mijn marketing en sales staan als een huis. Mike heeft me geholpen te kiezen, zodat ik gekozen word. Onder andere door kneiter relevante FB en Instagram advertenties en door laserfocus. En inmiddels word ik flink gekozen.

Als je een goede, enthousiaste business coach die je vertrouwen geeft en bijstuurt waar nodig nodig hebt, zou ik Mike 10/10 keer aanbevelen.

Thomas Groen

Coach voor verpleegkundigen

Van leuren om klanten naar volgeboekt binnen 4 maanden dankzij het SURF programma!

Ik dacht dat voor mij een ‘marketingmachine’ niet voor mij was weg gelegd, maar niets bleek minder waar! Terwijl ik op vakantie was met mijn camper had ik nog steeds inkomsten door mijn klantreis en advertenties en kreeg ik aanvragen in overvloed.

Hier is het niet bij gebleven want doordat mijn klantreis nu staat en goed werkt kan ik nu vanuit Bonaire mijn bedrijf runnen. Een droom die uit komt! Daarnaast is Mike enorm betrokken, enthousiast en niet uit het veld te slaan. Hij heeft mijn bedrijf naar het volgende niveau getild. Ik ben Mike dan ook enorm dankbaar.

Iris Plasmans

Voeding & Mindset coach

Emmy de Vrieze

Leiderschapscoach

Ik heb de training Facebook Advertentie Succes training bij Mike gevolgd. Voordat ik had besloten om mee te doen twijfelde ik eerlijk gezegd wel. Ik had tot dan toe alles zelf gedaan, door middel van héél veel uren uitzoeken. Eigenlijk was ik van plan het ook nu weer zo aan te pakken. Ik twijfelde of een training voor mij wel veel zou toevoegen als ik het ook op andere manieren kon leren.

Maar het was absoluut de moeite waard! Ik ben blij dat ik de training heb gevolgd. Het is heel duidelijk en goed opgezet. De video’s zijn goed te volgen, ook als je nog niet bekend bent met online marketing. Mike begrijpt dat online marketing niet voor iedereen logisch is en neemt dan ook alle tijd voor je om zaken extra uit te leggen. Daarnaast is Mike van het begin af aan zeer behulpzaam geweest! Ik heb hem meerdere keren benaderd omdat een bepaalde instelling bij mij niet goed ingesteld stond. Het ging niet op dezelfde manier als in de cursus. Mike heeft mij toen goed begeleid en zelfs taken van mij overgenomen zodat ik weer verder kon.

De training Facebook Advertentie Succes is voor mij een succes geweest! Ik raad het iedereen aan die ook wilt starten met Facebook en Instagram advertenties of hier meer wilt uithalen. Als ik zelf alles uit had moeten zoeken, had ik het nooit zo goed kunnen doen, en ook zeker niet zo snel.

Wendy Verkooijen

Goudsmit, Corner 35

Ik ben bezig met de Facebook en Instagram advertenties training van Mike. Ik wist nog vrij weinig van advertenties. Dat voelt nu al niet meer zo. Wat wordt ineens veel duidelijk . Ik ben je nu al ontzettend dankbaar. De training is duidelijk opgezet en heeft mij veel tips, handvaten en structuur gegeven.

Iris Uriot

Relatiecoach, Leef de liefde

De samenwerking met Mike was zeer waardevol. Ik heb meerdere webshops en deze liepen al wel, alleen wist ik dat er meer uit te halen viel. Ik ben bij Mike via zijn e-book over Facebook en Instagram advertenties terecht gekomen. Om te kijken of Mike mij kon helpen heb ik een strategiesessie aangevraagd. In de strategiesessie hebben we gekeken naar wat mijn doelstellingen waren en hoe ik daar kon komen. Uiteindelijk heb ik gekozen voor een coachingstraject waarbij we samen mijn advertenties hebben bekeken en een strategie hebben opgezet. Vervolgens zijn we deze gaan uitvoeren en met succes. De resultaten verbeterden en ik haalde mijn advertentiekosten er zelfs meer dan 5 keer uit!

Paul Posthuma

Webshop eigenaar