Binnen 1 uur meer klanten in minder tijd.

De Marketing Groei Sessie.

In één sessie een persoonlijk plan voor meer klanten zonder nog meer en harder te moeten werken en 24/7 online te moeten zijn.

Helderheid
Direct inzicht in jouw huidige situatie en marketing lekken.

Persoonlijk plan
Een plan met jouw top 3 prioriteiten waarmee je direct meer klanten aantrekt in minder tijd.

N

Praktisch
Geen lange en onduidelijke verhalen, maar een praktisch en concreet plan.

Doel van de sessie

Inzicht krijgen in de marketing lekken van de klantreis. De Marketing Groei Sessie is voor coaches die willen groeien en opschalen zonder nog meer uren in een dag proberen te stoppen. Na de sessie weet jij precies wat je huidige situatie is, heb je inzicht in de marketing lekken en weet je jouw top 3 prioriteiten waarmee je direct zorgt voor meer klanten in minder tijd zonder hiervoor 24/7 online te moeten zijn. 

Inzicht zorgt voor groei

Je bent hier omdat er waarschijnlijk iets niet lekker loopt. Het fundament van je business staat, je hebt klanten en behaalt goede resultaten voor ze. Maar op dit moment moet je nog veel “ploeteren” om klanten te krijgen.

Het mag vanaf nu wel een stuk makkelijker gaan en minder tijd kosten. Je wilt opschalen maar hebt geen idee hoe je dit moet doen zonder nog meer te werken.

Ondertussen ben je er wel achter. Goed zijn in je vak is in deze tijd geen garantie meer voor succes. De ondernemer die online marketing snapt, “wint” nu.

Het is tijd om aan de slag te gaan.

De Marketing Groei Sessie.

Zonder actie geen resultaat

Wil je doorgroeien naar het volgende niveau met je business? Groei begint bij inzicht. Inzicht in waar het nog niet lekker loopt en inzicht in jouw groeikansen.

Maar als je geen actie neemt, heb je er helemaal niks aan.

Dan zul je over een week, maand en over een half jaar nog steeds tegen dezelfde problemen aanlopen. Van uitstel komt afstel… voor je het weet ben je een jaar verder en ben je nog steeds aan het ploeteren.

En de meerderheid neemt geen actie of blijft het uitstellen. Resultaat: blijven ploeteren en hard werken zonder dat dit je meer klanten, omzet en winst oplevert.

 

Een persoonlijk gameplan

In de Marketing Groei Sessie kijken we samen naar heel je marketing. We kijken waar je op dit moment staat, wat de lekken in je marketing zijn en wat de quick wins zijn.

Aan het einde van deze sessie heb je een concreet plan, dat je minimaal 20% groei in je business gaat opleveren. Je kunt dit plan vervolgens samen met mij of alleen uitvoeren.

Kosten: € 20,- ex BTW 

Kies hieronder een dag en tijdstip kiezen waarop je de sessie wilt. Na jouw boeking bekijk ik je aanvraag en neem ik binnen 24 uur contact met je op.