Binnen 1 uur meer klanten in minder tijd.

De Marketing Groei Sessie.

In één sessie een persoonlijk plan voor meer klanten zonder nog meer en harder te moeten werken en 24/7 online te moeten zijn.

Helderheid
Direct inzicht in jouw huidige situatie en marketing lekken.

Persoonlijk plan
Een plan met jouw top 3 prioriteiten waarmee je direct meer klanten aantrekt in minder tijd.

N

Praktisch
Geen lange en onduidelijke verhalen, maar een praktisch en concreet plan.

De Marketing Groei Sessie

De Marketing Groei Sessie is voor coaches die willen groeien en opschalen zonder nog meer uren in een dag proberen te stoppen én 24/7 online te moeten zijn.

In de gratis strategiesessie kijk ik samen met jou naar:
 

  • Wat je huidige situatie is en waar de marketing lekken zitten in jouw klantreis.
  • Welke stappen jij mag nemen voor meer klanten, omzet en winst in je bedrijf in minder tijd.
  • Hoe ik je kan helpen om je doelen te behalen zonder concessies te hoeven doen op je vrijheid, tijd en energie.

Inzicht zorgt voor groei

Je bent hier omdat er waarschijnlijk iets niet lekker loopt. Het fundament van je business staat, je hebt klanten en behaalt goede resultaten voor ze. Maar op dit moment moet je nog hard werken om dit voor elkaar te krijgen.

Het mag vanaf nu wel een stuk makkelijker gaan en minder tijd kosten. Je wilt opschalen maar hebt geen idee hoe je dit moet doen zonder simpelweg nog meer klanten aan te nemen en nog meer uren te draaien.

Ondertussen ben je er wel achter. Goed zijn in je vak is in deze tijd geen garantie meer voor succes. De ondernemer die online marketing snapt, “wint” nu.

De Marketing Groei Sessie.

Zonder actie geen resultaat

Wil je doorgroeien naar het volgende niveau met je business? Groei begint bij inzicht. Inzicht in waar het nog niet lekker loopt en inzicht in jouw groeikansen.

Maar als je geen actie neemt, heb je er helemaal niks aan.

Dan zul je over een week, maand en over een half jaar nog steeds tegen dezelfde problemen aanlopen. Van uitstel komt afstel… voor je het weet ben je een jaar verder en ben je nog steeds aan het ploeteren.

En de meerderheid neemt geen actie of blijft het uitstellen. Resultaat: blijven ploeteren en hard werken zonder dat dit je meer klanten, omzet en winst oplevert.

 

Een persoonlijk gameplan

In de Marketing Groei Sessie kijken we samen naar heel je marketing. We kijken waar je op dit moment staat, wat de lekken in je marketing zijn en wat de quick wins zijn.

Aan het einde van deze sessie heb je inzicht in welke stappen jij mag nemen om je bedrijf naar het volgende niveau te laten groeien. 

Vul de vragenlijst hieronder in en ik zal op werkdagen binnen 48 uur contact met je opnemen om onze call in te plannen.