Marketing Groei Scan

Voor ondernemers die willen doorgroeien en opschalen met Facebook & Instagram ads.

✔ Direct inzicht in jouw groeikansen
✔ Een concreet actieplan voor je marketing
✔ 1-op-1 feedback in een korte zoomcall

“Met een paar simpele maar effectieve advertenties hebben we in de eerste 3 weken de omzet verdubbeld. Daarnaast heb ik in de afgelopen 6 maanden mijn advertentiekosten al meermalig terugverdiend. Dat terwijl we eigenlijk nog maar net zijn begonnen!”

Shirley van der Tak
Fotoachtergronden.nl

Haal jij nog te weinig uit advertenties?

Waarschijnlijk zet jij advertenties al in om je bedrijf te laten groeien en om écht te kunnen opschalen. Alleen dat resultaat waar je op gehoopt had blijft tot nu toe nog uit. De Return on Investment valt behoorlijk tegen.

Je bedrijf loopt goed, je hebt leuke klanten en de basis voor je advertenties staat. Winstgevend opschalen is de volgende stap maar je hebt geen idee hoe terwijl je weet dat er meer in zit.

Tijdens de Marketing Groei Scan kijk ik met je mee en heb je direct inzicht in jouw groeikansen.

Gratis Marketing Groei Scan

De Marketing Groei Scan is voor ondernemers die willen groeien en opschalen zonder nog meer uren in een dag proberen te stoppen én 24/7 online te moeten zijn.

In de marketing groei scan kijk ik samen met jou naar:
 

  • Wat je huidige situatie is en waar de marketing lekken zitten in jouw klantreis.
  • Hoe je meer leads en klanten uit jouw Facebook & Instagram advertenties kunt halen.
  • Wat de volgende stappen mogen zijn als je wilt doorgroeien en opschalen.

Waarom doen we ’t gratis?

De scan is een goede manier om kennis met elkaar te maken, je marketing onder de loep te nemen en te kijken naar de online groeikansen die er zijn voor jouw bedrijf.

Als we een goede match zijn en je wilt graag hulp bij het laten groeien en opschalen van je bedrijf dan kunnen we ook de mogelijkheden voor een samenwerking bespreken. Zo niet, ook helemaal prima!

Het is voor ons namelijk belangrijker dat we een goede match zijn met jouw wensen, dan dat we die salestargets behalen.

Ik ging de samenwerking aan met Mike voor mijn advertenties, maar ik kreeg zo veel meer.

Ten eerste wil hij je bedrijf goed snappen, begrijpen wie jij bent en wat je wilt uitstralen. Hij kijkt mee naar de hele reis die je klant gaat afleggen: van de knoppen op je website, de teksten in je funnel en natuurlijk je advertenties. Zo maakt je klant een fijne reis en krijgt een goede indruk van jou als ondernemer.

Hij heeft bij mij de kosten per lead heel erg kunnen verlagen en de juiste doelgroep kunnen vinden in de ads. Ik heb uit de vernieuwde klantreis consistent aanvragen gekregen voor mijn kennismakingsgesprek.

Daarnaast is Mike een hele fijne sparringpartner en mooi mens. Hij denkt mee je mee en neemt de tijd om samen dingen te finetunen waar je misschien zelf niet eens over na had gedacht.

Sacha Bol - BijSacha

Ik dacht dat voor mij een ‘marketingmachine’ niet voor mij was weg gelegd, maar niets bleek minder waar!

Terwijl ik op vakantie was met mijn camper had ik nog steeds inkomsten door mijn klantreis en advertenties en kreeg ik aanvragen in overvloed.

Iris Plasmans

Ondertussen is Mike alweer ruim een half jaar mijn marketing coach. In dat half jaar hebben we ook al hele mooie resultaten behaald die ik zonder zijn begeleiding niet zo snel had kunnen realiseren. Met een paar simpele maar effectieve advertenties hebben we in de eerste 3 weken de omzet verdubbeld. Daarnaast heb ik in de afgelopen 6 maanden mijn advertentiekosten al meermalig terugverdiend. Dat terwijl we eigenlijk nog maar net zijn begonnen!

Shirley van der Tak

De Marketing Groei Scan.

Zonder actie geen resultaat

Wil je Top of Mind worden bij jouw doelgroep en consistent nieuwe leads en klanten aantrekken?

Wil je doorgroeien naar het volgende niveau met je business? Groei begint bij inzicht. Inzicht in waar het nog niet lekker loopt en inzicht in jouw groeikansen.

Maar als je geen actie neemt, heb je er helemaal niks aan.

Dan zul je over een week, maand en over een half jaar nog steeds tegen dezelfde problemen aanlopen. Van uitstel komt afstel… voor je het weet ben je een jaar verder en ben je nog steeds aan het ploeteren.

En de meerderheid neemt geen actie of blijft het uitstellen. Resultaat: te weinig rendement uit hun advertenties halen.

 

Een persoonlijk gameplan

In de Marketing Groei Scan kijken we naar jouw huidige situatie, wat de lekken in je marketing zijn en wat de quick wins zijn.

Aan het einde van deze sessie heb je inzicht in welke stappen jij mag nemen om meer leads en klanten uit jouw Facebook & Instagram advertenties kunt halen en wat de volgende stappen mogen zijn als je wilt doorgroeien en opschalen.

Vul de vragenlijst hieronder in en ik zal op werkdagen binnen 48 uur contact met je opnemen om onze scan in te plannen.