De 11 onmisbare elementen voor een winstgevende klantreis

Download nu de gratis checklist en ontdek hoe je wel tot 10 keer meer leads en klanten krijgt met jouw advertenties en klantreis met hetzelfde budget.

  • Binnen 5 minuten helder waarom je huidige klantreis niet goed werkt.
  • Een stappenplan voor het maken van een klantreis die tot wel 10 keer meer aanmeldingen, leads en leukere klanten oplevert.
  • Ontdek de gouden combinatie voor het aantrekken van klanten via online kanalen.

Als je je aanmeldt voor de checklist, krijg je ook regelmatig gratis tips en inspiratie. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Zet jouw bedrijf in

de spotlight en groei 

Waarschijnlijk zet jij advertenties al in om je bedrijf te laten groeien en om écht te kunnen opschalen. Alleen dat resultaat waar je op gehoopt had blijft tot nu toe nog uit. De Return on Investment valt behoorlijk tegen.

Je bedrijf loopt goed, je hebt leuke klanten en de basis voor je advertenties staat. Winstgevend opschalen is de volgende stap maar je hebt geen idee hoe terwijl je weet dat er meer in zit.

Je bent niet de enige..

90% van de ondernemers die Facebook & Instagram advertenties inzetten verliezen letterlijk klanten en omzet.

Simpelweg omdat er alleen aandacht is voor de advertenties.

Maar het verschil tussen advertenties die oké draaien en advertenties die 5 keer, 10 keer of zelfs 15 keer de investering terugverdienen zit niet in de advertentie.

Dat zit in wat daarna komt.

De Klantreis

Wil jij ook tot wel 10 keer meer aanmeldingen, leads en klanten? Download dan nu de gratis checklist!

Download nu de gratis checklist en ontdek hoe je meer klanten aantrekt met jouw funnel.

  • Binnen 5 minuten helder waarom je huidige klantreis niet goed werkt.
  • Een stappenplan voor het maken van een klantreis die wél klanten aantrekt.
  • Ontdek de gouden combinatie voor het aantrekken van klanten via online kanalen.

Als je mijn e-book aanvraagt ga je ook akkoord met het verwerken van jouw gegevens volgens mijn privacyverklaring.

Ik dacht dat voor mij een ‘marketingmachine’ niet voor mij was weg gelegd, maar niets bleek minder waar!

Terwijl ik op vakantie was met mijn camper had ik nog steeds inkomsten door mijn klantreis en advertenties en kreeg ik aanvragen in overvloed.

Iris Plasmans

Ik ben nu 3 maanden verder en mijn marketing en sales staan als een huis. Mike heeft me geholpen te kiezen, zodat ik gekozen word. Onder andere door kneiter relevante FB en Instagram advertenties en door laserfocus. En inmiddels word ik flink gekozen.

Thomas Groen

Mike kijkt mee naar de hele reis die je klant gaat afleggen: van de knoppen op je website, de teksten in je funnel en natuurlijk je advertenties. Zo maakt je klant een fijne reis en krijgt een goede indruk van jou als ondernemer.

Hij heeft bij mij de kosten per lead heel erg kunnen verlagen en de juiste doelgroep kunnen vinden in de ads. Ik heb uit de vernieuwde klantreis consistent aanvragen gekregen voor mijn kennismakingsgesprek.

Sacha Bol - BijSacha