Meer (droom)klanten zonder simpelweg nog meer en harder werken

Laat mij je helpen om consistent jouw droomklanten aan te trekken via online kanalen. Ik leer je hoe je jouw bedrijf laat groeien naar het volgende niveau.

 

Zonder hier simpelweg nog meer en harder voor moet werken én zonder 24/7 online te moeten zijn.

Download hieronder mijn gratis checklist ‘Dé 11 onmisbare elementen voor een winstgevende funnel’ en ontdek hoe je meer klanten aantrekt met een fantastische klantreis.

Als je mijn e-book aanvraagt ga je ook akkoord met het verwerken van jouw gegevens volgens mijn privacyverklaring.

Herkenbaar?

Op dit moment doe je het als coach al goed. Je draait een mooie omzet, je hebt leuke klanten en ze zijn tevreden, alleen je moet nu nog keihard werken om dit voor elkaar te krijgen.

Je voelt aan alles dat er meer in zit en wilt doorgroeien naar het volgende niveau maar je hebt geen idee hoe je dit kunt doen zonder nog meer en harder te werken in je bedrijf. En dat is precies wat je niet wilt.

Je hebt nu nog het gevoel constant te moeten werken want anders loopt je business niet door. Je bedrijf zit altijd in je hoofd. Als je met je kids aan het spelen bent, op vakantie en in de avonden. Op vakantie gaat je laptop mee en werk je stiekem nog best veel. Je wilt doorgroeien naar een business die net zo winstgevend is, of zelfs nog verder doorgroeit, maar dan wel op alle vlakken winst in je leven geeft.

En dat is waar het nu nog wringt omdat je juist bent gaan ondernemen om meer vrijheid te krijgen. Naast impact maken en de wereld een beetje mooier maken, wil je tegelijkertijd genieten van het leven. Je wilt er écht zijn voor je gezin en aandacht hebben voor de belangrijke dingen in het leven.

Je weet dat je er met alleen harder werken niet gaat komen. Je wilt je winst en impact vergroten door op te schalen met een slimme strategie. Natuurlijk weet jij dat je er werk in moet stoppen, maar dan wel op een effectieve manier.

Download nu de gratis checklist en ontdek hoe je meer klanten aantrekt met jouw funnel.

  • Direct inzicht waarom je huidige funnel niet goed werkt.
  • De gouden combinatie voor het aantrekken van klanten via online kanalen.
  • 11 onmisbare elementen voor een winstgevende funnel

Als je mijn e-book aanvraagt ga je ook akkoord met het verwerken van jouw gegevens volgens mijn privacyverklaring.

HA, IK BEN MIKE

ONLINE MARKETING & BUSINESS COACH.

Je business laten groeien zonder dat je hier nog meer en harder voor moet gaan werken. Klinkt goed toch!? Toch blijkt het niet zo simpel te zijn, anders zou ik niks te doen hebben;)

Ik ben Mike en ik help coaches relaxt en succesvol opschalen zonder concessies op vrijheid, tijd en energie.

Ruim 7 jaar heb ik als online marketeer en marketing manager gewerkt in de reisbranche. Hoewel vakanties een heel gaaf product is om als marketeer mee bezig te zijn, miste ik iets.

Door de jaren heen hielp ik al zelfstandige ondernemers met online marketing en merkte dat ik hier veel meer op “aan” ging. Ondernemers met een passie en een missie om anderen te helpen en om de wereld net even iets mooier te maken.

Ik besloot het roer om te gooien en zegde mijn baan op om vol voor het ondernemersavontuur te gaan.

Nu help ik coaches om hun droomklanten aan te trekken via online kanalen. Ik help hen om te groeien zodat zij nog veel meer mensen kunnen helpen en daardoor meer impact kunnen maken en tegelijkertijd kunnen genieten van het leven. Zodat je er écht kunt zijn voor je gezin en aandacht hebben voor de belangrijke dingen in het leven.