Facebook & Instagram

advertenties uitbesteden

Wordt Top of Mind bij jouw publiek en trek consistent
nieuwe leads en klanten aan zonder zelf 24/7 online te moeten zijn.

Dit is wat ik je beloof.

8+ jaar expertise

Al mijn kennis van ruim 8 jaar als online marketeer inzetbaar voor jouw bedrijf.

Meetbaar meer resultaat

Geen vage beloften of onduidelijke cijfertjes. Samen met jou stellen we meetbare doelstellingen op en je hebt 24/7 inzicht in de voortgang.

Volledig ontzorgd

Niet zelf meer hoeven aanmodderen met ads. Jij hoeft je alleen te focussen op het helpen van je klanten, wij doen de rest.

Worstel jij met het

opschalen van jouw bedrijf?

Als ondernemer heb je een passie, een missie en wil je anderen helpen. Alleen om jouw droomklanten te kunnen helpen, moeten zij wel van jouw bestaan weten. Wie jij bent, wat jouw unieke boodschap is en hoe jij hen kan helpen met het probleem waar ze mee zitten.

Goed zijn in je vak is in deze tijd geen garantie voor succes meer. De ondernemer die online marketing snapt, “wint” nu. Je zult Top of Mind moeten zijn bij je ideale klanten zodat ze weten dat je bestaat en uiteindelijk komen te weten dat jij hen inderdaad mega goed kan helpen met het probleem dat ze hebben.

Adverteren via social media is dé manier om dit te bereiken. Met social media campagnes kun je jouw doelgroep heel gericht aanspreken en nog veel belangrijker: ervoor zorgen dat zij ook klant worden. En laten wij nou precies weten hoe je dat doet!

Zet jouw bedrijf in

de spotlight en groei 

Waarschijnlijk zet jij advertenties al in om je bedrijf te laten groeien en om écht te kunnen opschalen. Alleen dat resultaat waar je op gehoopt had blijft tot nu toe nog uit. De Return on Investment valt behoorlijk tegen.

Je bedrijf loopt goed, je hebt leuke klanten en de basis voor je advertenties staat. Winstgevend opschalen is de volgende stap maar je hebt geen idee hoe terwijl je weet dat er meer in zit.

Daarnaast wordt je ondertussen ook moe van het zelf aanmodderen met Facebook & Instagram ads.

Wat nou als jouw advertenties zorgen dat:

✅  Elke dag nieuwe kwalitatief goede leads zich inschrijven op jouw maillijst?

✅  Jij Top of Mind bent bij jouw publiek en je hierdoor consistent aanvragen krijgt van jouw droomklanten om met jou te werken?

✅  Je gratis weggever volop gedownload wordt, je webinars vol zitten en jij zonder zelf aan te modderen kunt opschalen zonder 24/7 online te moeten zijn?

Geen standaard aanpak

Wij hebben onze eigen aanpak voor social media campagnes. Veel marketingbureaus nemen graag je geld aan en zetten campagnes op waarmee je enkel likes en klikken naar je website voor terug krijgt en daar houdt het op.

Misschien denk je nu, maar dat klinkt niet verkeerd?

Maar wat heb je aan likes en klikken naar je website als je er geen klanten aan overhoudt? Precies. Niets.

Wij dóen niet alleen, wij denken ook mee. Samen groeien is ons motto! Daarbij richten we ons op leads, klanten en omzet.

 

Ik ging de samenwerking aan met Mike voor mijn advertenties, maar ik kreeg zo veel meer.

Ten eerste wil hij je bedrijf goed snappen, begrijpen wie jij bent en wat je wilt uitstralen. Hij kijkt mee naar de hele reis die je klant gaat afleggen: van de knoppen op je website, de teksten in je funnel en natuurlijk je advertenties. Zo maakt je klant een fijne reis en krijgt een goede indruk van jou als ondernemer.

Hij heeft bij mij de kosten per lead heel erg kunnen verlagen en de juiste doelgroep kunnen vinden in de ads. Ik heb uit de vernieuwde klantreis consistent aanvragen gekregen voor mijn kennismakingsgesprek.

Daarnaast is Mike een hele fijne sparringpartner en mooi mens. Hij denkt mee je mee en neemt de tijd om samen dingen te finetunen waar je misschien zelf niet eens over na had gedacht.

Sacha Bol - BijSacha

Ondertussen is Mike alweer ruim een half jaar mijn marketing coach. In dat half jaar hebben we ook al hele mooie resultaten behaald die ik zonder zijn begeleiding niet zo snel had kunnen realiseren. Met een paar simpele maar effectieve advertenties hebben we in de eerste 3 weken de omzet verdubbeld. Daarnaast heb ik in de afgelopen 6 maanden mijn advertentiekosten al meermalig terugverdiend. Dat terwijl we eigenlijk nog maar net zijn begonnen!

Ik ben heel erg blij met de begeleiding die ik krijg van Mike. Hij denkt altijd mee en heeft veel eigen inbreng. Als ondernemer is het een gemiste kans als je hier niet in investeert.

Shirley van der Tak

Hoe zorgen we dat jouw business gaat groeien?

Als ondernemer verzuip je al snel in de mogelijkheden van de online marketing wereld. Daarom ontzorgen wij je compleet. Geen technisch gedoe, geen ander geneuzel of vage beloftes. Jij hoeft je alleen te focussen op het helpen van je klanten, wij doen de rest.

Samen met jou gaan wij ervoor zorgen dat je de resultaten haalt die je voor ogen hebt. Wij zijn blij als jij resultaat haalt. Hoe? Door middel van een aantal stappen leren wij jou en jouw bedrijf beter kennen. Hiermee ontwikkelen we jouw winnende strategie en bouwen wij de campagnes. Vervolgens monitoren wij de campagnes constant en analyseren en optimaliseren deze om het beste resultaat te halen zodat we samen nog verder groeien.

1. Strategie

Het begint allemaal met jouw business. Met jouw verhaal. Waar wil je naartoe? Wat wil je bereiken? Wij ontwikkelen de strategie om je naar het eindpunt te brengen. En verder.

2. Campagnes

Hier worden wij altijd ontzettend blij van! Als we de strategie hebben ontwikkeld zorgen we eerst dat alles technisch in orde is. Vervolgens bouwen wij jouw campagnes volledig op en plannen deze in.

3. Opschalen

It’s time to fly! Wij monitoren, analyseren en optimaliseren de campagnes om tot het beste resultaat te komen maar adviseren je ook op strategisch vlak. Zodat we samen nog verder groeien.

Ik dacht dat voor mij een ‘marketingmachine’ niet voor mij was weg gelegd, maar niets bleek minder waar!

Terwijl ik op vakantie was met mijn camper had ik nog steeds inkomsten door mijn klantreis en advertenties en kreeg ik aanvragen in overvloed.

Iris Plasmans

Ik ben nu 3 maanden verder en mijn marketing en sales staan als een huis. Mike heeft me geholpen te kiezen, zodat ik gekozen word. Onder andere door kneiter relevante FB en Instagram advertenties en door laserfocus. En inmiddels word ik flink gekozen.

Thomas Groen

Ik was al een tijdje op zoek naar iemand die mij kon helpen met mijn marketing. Zo kwam ik bij Mike uit en zijn we samen aan de slag gegaan. Met behulp van advertenties op Facebook en Instagram heb ik door de coaching van Mike tijdens de coronacrisis mijn klandizie alsnog een flinke boost kunnen geven.

Marlies Dekker

Samenwerken?

Wil jij jouw bedrijf laten groeien en consistent nieuwe leads en klanten aantrekken, je maillijst laten groeien en top of mind zijn bij jouw droomklanten?

Plan dan een kennismaking in om te kijken hoe we samen kunnen groeien.

Tijdens het kennismakingsgesprek inventariseren we:

  • Wat jouw wensen & doelen zijn – en of die realistisch zijn 😉
  • Waarmee geadverteerd kan/moet worden. Wij denken met je mee!
  • Of er een match is tussen ons. Zonder klik, geen optimale samenwerking

Tijdens het kennismakingsgesprek vertellen wij je meer over hoe de samenwerking eruit ziet en wat je van ons kunt verwachten. Op basis van het gesprek stellen wij een offerte op. We hanteren hier geen vaste prijzen voor aangezien wij altijd op maat werken en kijken wat het beste bij jou en je bedrijf past.

Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om teksten & beeldmateriaal zelf aan te leveren, maar je kunt dit ook door ons laten opstellen. Een advertentiepakket start vanaf €600 per maand + eenmalige opstartkosten van €250.

Plan een kennismakingsgesprek

HA, IK BEN MIKE

Je business laten groeien zonder simpelweg nog harder te moeten werken en 24/7 online te moeten zijn. Klinkt goed toch!? Helaas blijkt het vaak toch niet zo simpel.

Ik ben Mike en ik help ervaren ondernemers om hun bedrijf te laten groeien, meer impact en winst te maken via online kanalen.

In de afgelopen 8 jaar heb ik tientallen bedrijven geholpen aan meer leads, klanten en omzet met behulp van Facebook & Instagram advertenties. Van ondernemers in de groei-fase tot miljoenenbedrijven met miljoenenbudgetten. Door mijn ervaring als online marketeer in loondienst en als ondernemer weet ik precies wat er nodig is om het beste resultaat te krijgen. Daarom zien wij onze klanten niet als klant maar als partner. Wij zijn blij als we goede resultaten kunnen behalen en dit overtreffen.

Wat doen jullie en wat moet ik zelf doen?

Standaard nemen wij alles voor je uit handen. Van het opzetten van je advertentieaccount tot aan het analyseren en optimaliseren van de advertenties.

Het schrijven van de advertentieteksten en het maken van visuals is niet standaard inbegrepen. Wil je dat wij dit ook voor je doen? Dit kunnen we bespreken tijdens een kennismaking.

Is er een minimale samenwerkingsduur?

Geen langdurige contracten. Je kunt je contract bij ons elke maand opzeggen. Waarom? Omdat wij inzetten op oprecht tevreden klanten.

Zijn de kosten inclusief advertentiebudget?

Nee, de kosten die wij rekenen zijn exclusief het advertentiebudget. Dit start vanaf € 600 per maand.

Wij adviseren daarnaast minimaal € 750 advertentiebudget.

Blijf ik toegang houden tot de advertenties?

Yes! We werken vanuit jouw advertentiebeheer. Je kunt dus altijd je eigen advertenties inzien. We vragen wel om tijdens de samenwerking geen wijzigingen aan te brengen zonder overleg.

Verder nog vragen?

Staat jouw vraag er niet tussen? Mail me dan gerust op mike@mikevanham.com of plan een vrijblijvende kennismaking in.