Gratis checklist

Dé 11 elementen voor een winstgevende klantreis

Wil jij je bedrijf verder laten groeien naar het volgende niveau en consistent jouw droomklanten aantrekken via online kanalen?

Zonder hier simpelweg nog meer en harder voor te moet werken én zonder 24/7 online te moeten zijn.

Download de gratis checklist ‘Dé 11 onmisbare elementen voor een winstgevende funnel’ en ontdek hoe je meer klanten aantrekt met een fantastische klantreis.

Als je mijn e-book aanvraagt ga je ook akkoord met het verwerken van jouw gegevens volgens mijn privacyverklaring.

Herkenbaar?

Op dit moment doe je het als coach al goed. Je draait een mooie omzet, je hebt leuke klanten en ze zijn tevreden, alleen je moet nu nog keihard werken om dit voor elkaar te krijgen.

Je voelt aan alles dat er meer in zit en wilt doorgroeien naar het volgende niveau maar je hebt geen idee hoe je dit kunt doen zonder nog meer en harder te werken in je bedrijf. En dat is precies wat je niet wilt.

Je hebt nu nog het gevoel constant te moeten werken want anders loopt je business niet door. Je bedrijf zit altijd in je hoofd. Als je met je kids aan het spelen bent, op vakantie en in de avonden. Op vakantie gaat je laptop mee en werk je stiekem nog best veel. Je wilt doorgroeien naar een business die net zo winstgevend is, of zelfs nog verder doorgroeit, maar dan wel op alle vlakken winst in je leven geeft.

En dat is waar het nu nog wringt omdat je juist bent gaan ondernemen om meer vrijheid te krijgen. Naast impact maken en de wereld een beetje mooier maken, wil je tegelijkertijd genieten van het leven. Je wilt er écht zijn voor je gezin en aandacht hebben voor de belangrijke dingen in het leven.

Je weet dat je er met alleen harder werken niet gaat komen. Je wilt je winst en impact vergroten door op te schalen met een slimme strategie. Natuurlijk weet jij dat je er werk in moet stoppen, maar dan wel op een effectieve manier.

Download nu de gratis checklist en ontdek hoe je meer klanten aantrekt met jouw funnel.

  • Binnen 5 minuten helder waarom je huidige klantreis niet goed werkt.
  • Een stappenplan voor het maken van een klantreis die wél klanten aantrekt.
  • Ontdek de gouden combinatie voor het aantrekken van klanten via online kanalen.

Als je mijn e-book aanvraagt ga je ook akkoord met het verwerken van jouw gegevens volgens mijn privacyverklaring.

HA, IK BEN MIKE

ONLINE MARKETING & BUSINESS COACH.

Je business laten groeien zonder dat je hier nog meer en harder voor moet gaan werken. Klinkt goed toch!? Toch blijkt het niet zo simpel te zijn, anders zou ik niks te doen hebben;)

Ik ben Mike en ik help coaches relaxt en succesvol opschalen zonder concessies op vrijheid, tijd en energie.

Ruim 7 jaar heb ik als online marketeer en marketing manager gewerkt in de reisbranche. Hoewel vakanties een heel gaaf product is om als marketeer mee bezig te zijn, miste ik iets.

Door de jaren heen hielp ik al zelfstandige ondernemers met online marketing en merkte dat ik hier veel meer op “aan” ging. Ondernemers met een passie en een missie om anderen te helpen en om de wereld net even iets mooier te maken.

Ik besloot het roer om te gooien en zegde mijn baan op om vol voor het ondernemersavontuur te gaan.

Nu help ik coaches om hun droomklanten aan te trekken via online kanalen. Ik help hen om te groeien zodat zij nog veel meer mensen kunnen helpen en daardoor meer impact kunnen maken en tegelijkertijd kunnen genieten van het leven. Zodat je er écht kunt zijn voor je gezin en aandacht hebben voor de belangrijke dingen in het leven.

Dit zeggen anderen over mij

Ik zegde mijn baan op en besloot te gaan ondernemen. Lang verhaal kort: zonder Mike gesproken te hebben wist ik dat ik Mike als business coach wilde.

Ik ben nu 3 maanden verder en mijn marketing en sales staan als een huis. Mike heeft me geholpen te kiezen, zodat ik gekozen word. Onder andere door kneiter relevante FB en Instagram advertenties en door laserfocus. En inmiddels word ik flink gekozen.

Als je een goede, enthousiaste business coach die je vertrouwen geeft en bijstuurt waar nodig nodig hebt, zou ik Mike 10/10 keer aanbevelen.

Thomas Groen

Ik ging de samenwerking aan met Mike voor mijn advertenties, maar ik kreeg zo veel meer.

Ten eerste wil hij je bedrijf goed snappen, begrijpen wie jij bent en wat je wilt uitstralen. Hij kijkt mee naar de hele reis die je klant gaat afleggen: van de knoppen op je website, de teksten in je funnel en natuurlijk je advertenties. Zo maakt je klant een fijne reis en krijgt een goede indruk van jou als ondernemer.

Hij heeft bij mij de kosten per lead heel erg kunnen verlagen en de juiste doelgroep kunnen vinden in de ads. Ik heb uit de vernieuwde klantreis consistent aanvragen gekregen voor mijn kennismakingsgesprek.

Daarnaast is Mike een hele fijne sparringpartner en mooi mens. Hij denkt mee je mee en neemt de tijd om samen dingen te finetunen waar je misschien zelf niet eens over na had gedacht.

Sacha Bol - BijSacha

Van leuren om klanten naar volgeboekt binnen 4 maanden dankzij het Mavericks programma!

Ik dacht dat een ‘marketingmachine’ voor mij niet mogelijk was, maar niets bleek minder waar! Terwijl ik op vakantie was met mijn camper had ik nog steeds inkomsten door mijn klantreis en advertenties en kreeg ik aanvragen in overvloed.

Hier is het niet bij gebleven want doordat mijn klantreis nu staat en goed werkt kan ik nu vanuit Bonaire mijn bedrijf runnen. Een droom die uit komt! Daarnaast is Mike enorm betrokken, enthousiast en niet uit het veld te slaan. Hij heeft mijn bedrijf naar het volgende niveau getild. Ik ben Mike dan ook enorm dankbaar.

Iris Plasmans

Download nu de gratis checklist en ontdek hoe je meer klanten aantrekt met jouw funnel.

  • Binnen 5 minuten helder waarom je huidige klantreis niet goed werkt.
  • Een stappenplan voor het maken van een klantreis die wél klanten aantrekt.
  • Ontdek de gouden combinatie voor het aantrekken van klanten via online kanalen.

Als je mijn e-book aanvraagt ga je ook akkoord met het verwerken van jouw gegevens volgens mijn privacyverklaring.