Gratis Masterclass

Winstgevend adverteren op

Facebook & Instagram

Ontdek hoe je winstgevend adverteert op Facebook & Instagram en consistent jouw droomklanten aantrekt.

Speciaal voor coaches, experts, kennisondernemers en andere dienstverlenende ondernemers die meer klanten willen via online kanalen.

Dit ga je leren tijdens de masterclass:

✓ De 4 pijlers voor winstgevende advertenties

✓ Hoe je een gameplan maakt die zorgt voor meer klanten

✓ Waarom het kennen van je ideale klant super belangrijk is voor winstgevende advertenties

✓ Hoe je van je website een klantenmagneet maakt

✓ Hoe je advertentieteksten schrijft waarmee je écht de aandacht pakt

Verwacht vooral veel praktische tips, inzichten en lessen. Het is mijn doel om jou te laten zien dat het niet ingewikkeld hoeft te zijn om winstgevend te adverteren op Facebook en Instagram

Ben je erbij?

Voor wie is de masterclass geschikt?

De masterclass is voor coaches, experts en kennisondernemers die willen leren hoe ze consistent hun ideale klant kunnen aantrekken en kunnen begeleiden van vreemdeling tot klant.

ij bent een ondernemer die echt wilt doorpakken. Je weet dat je alles zelf kunt uitvogelen maar dat je dan over 6 maanden tot een jaar nog steeds aan het aanmodderen bent. Daarom neem jij actie.

Samen groei je veel sneller en is nog leuker ook;)

Mike – Online Marketing Coach

Ik ben Mike van Ham. Ruim 7 jaar werkte ik als online marketeer voor verschillende grote bedrijven in de reisbranche.

Hoewel vakanties een heel gaaf product is om als marketeer mee bezig te zijn, miste ik iets. Ik had enorm veel plezier in mijn werk en was er ook nog eens heel goed in. Maar ik liep al een tijdje met de vraag: is dit het nou? Zorgen dat bedrijven met veel geld nog meer geld verdienen? Vaak ten koste van de klant..

Nee, dat is het niet. Dat wist ik zeker.

Heb je ook wel eens dat gevoel gehad dat je meer impact wilde maken? Dat je anderen écht helpt met jouw expertise? Dat is dus precies wat ik ervaarde. 

Door de jaren heen hielp ik ook verschillende ondernemers en merkte dat ik hier veel meer op “aan” ging. Ondernemers met een passie en een missie om anderen te helpen en impact te maken. Om de wereld net even iets mooier te maken.

Daarom ben ik mijn eigen bedrijf gestart. Om juist deze ondernemers te helpen met marketing. Zodat zij consistent hun droomklanten kunnen aantrekken via online kanalen.

Ik zie namelijk zoveel ondernemers nog struggelen om te groeien. Goed zijn in je vak is in deze tijd geen garantie voor succes meer. De ondernemer die online marketing snapt, “wint” nu.

Mijn missie is dan ook om online ondernemers te helpen aan een consistente stroom van klanten via online kanalen. Zodat jij je kunt focussen op jouw passie en meer rust en vrijheid ervaart.